Viden og inspiration

Udgangspunkt for 360 Wealth er opbygning af “ wealth ” eller “velstand”

En balance, der udover penge, også indeholder frihed til at vælge. I praksis er “wealth” ikke en destination, men en rejse mod frihed. Den økonomiske frihed der opnås, ved opbygning af et passivt cashflow, der gør dig mindre afhængig af din månedlige lønindtægt.

360 Wealth er ophørt som virksomhed men fortsætter som non-profit organisation.

Vores vision er at informerer og inspirere så du kan skabe dig økonomisk frihed ved at benytte de muligheder, som kun de mest velhavende i dag anvender, samt se fordelene i at spare op i grønne og klimavenlige investeringer.

360 Wealth historie
360 Wealth er stiftet af Jesper Sidenius, Ingeniør og HD (A), som har over 20 års erfaring med virksomhedsopstart, virksomhedsledelse og som privatøkonomisk rådgiver om skat og investering. “Gennem mit arbejde, specificerede kurser, faglitteratur, konferencer og ikke mindst min egen økonomi, har jeg identificeret økonomiske udfordringer og muligheder, der ofte følger nogle mønstre. Dermed opstod ideen om, at løsningerne også fulgte faste mønstre. Mit håb er, at inspirere vores kunder til at bryde vanetænkningen og få lagt en plan for deres økonomi, så fremtiden giver frihed til at vælge – hver dag! Jeg har på ingen måde set den ”eneste sandhed”, men jeg har forslag til et sæt løsninger, og har brugt min praktiske baggrund til, at sortere mellem hvad der virker og ikke virker.” Se min personlig inspireret interview i Børsen om hvordan du sikrer dig et stabilt cashflow.

Personlige styrker er at se mulighederne, hvor andre ser begrænsningerne, og at forudse hvornår og hvordan en investeringsmulighed opstår. Et omfattende netværk betyder, at jeg kan tilbyde optimerings- og investeringsmuligheder, der ofte kun tilbydes udvalgte personer. Du kan se min Linkedin profil her.

Vi giver gode råd om optimering af privatøkonomien

 

  • Udgifter:    Optimering af din største udgift – som for de fleste er SKAT360 wealth
  • Gæld:          Optimering af realkreditlån og rentefradrag
  • Værdier:     Opbygning af en diversificeret formue effektivt gennem minimering af omkostninger
  • Indtægter: Opbygning af et løbende konjunkturuafhængig   cashflow, der minimerer din afhængighed af en høj løn

Den største udfordring er ofte ikke at tjene penge, men at tænke på fremtiden gennem en effektiv opsparing!

 

360 Wealth støtter Team Rynkeby og Børnecancerfonden360 Wealth støtter Team Rynkeby og Børnecancerfonden

Team Rynkeby er et nordisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Alle indsamlede penge går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Fra 360 Wealth deltager Jesper Sidenius som udover cykel turen på godt 1.200 km til Paris – også har forpligtet sig også til at gøre en indsats for at rejse penge til børn med kræft og deres familier.

Læs mere om Team Rynkeby her